Om os

Vi er Saramah

Som et innovativt mærke fokuserer Saramah på at tilbyde de bedste naturlige, organiske arganolie-baserede hår- og kropsprodukter. Vi står ved integriteten og den exceptionelle kvalitet af vores produkter, som udelukkende har til formål at fremme sundhed og velvære.

Opdage

Essensen af Sarama

Essensen af ​​Saramah ligger i vores kerneværdier og brandfilosofi. Vi mener, at selvom arganolie har været central for skønhed og velvære i århundreder, så handler det også om at bevare historien og arven fra et mirakel i den marokkanske ørken.

Opdage

Vores værdier

Vores værdier er enkle og kredser primært om:

  • Skønhed
  • Sundhed
  • Velvære
Vores produkt

Saramah ren arganolie

Vores 100 % rene og højkvalitets økologiske arganolie er hentet direkte fra arganlundene sydvest for Marokko. Fremragende til hår-, hud- og neglepleje, vitaminerne og de essentielle fedtsyrer (EFA) i arganolie reparerer beskadiget hud, bekæmper aldring og strækmærker, forhindrer hårtab, angriber skæl, fugter og styrker huden.

EU og USA certificeret organisk arganolie

Vores mangeårige forpligtelse til kvalitet og renhed er lige så standhaftig som det dybt rodfæstede argantræ, også omtalt som "livets træ" af berberne.

Højeste ISO-standarder med mere end 4 certificeringer

Vores enorme respekt for argantræer, hvorfra der udvindes arganolie med en enkelt kilde, indebærer intet mindre end, at de højeste produktionsstandarder er acceptable.

Flere produkter i forskellige dufte

Vores fulde tillid til at fange Arganoliens sunde godhed har ført til udviklingen af ​​en kollektion af bade- og skønhedsprodukter med helt naturlige duftforbedringer.

Verdensomspændende forsendelse

Vores urokkelige vilje til at fremvise den rige marokkanske kultur, som arganolie bedst indkapsler, er at bringe den til alle over hele kloden.

Du har tilmeldt dig!
Denne e-mail er blevet registreret
ico-collapse
0
Senest set
Top
ic-expand
ic-cross-line-top