Argan olie fordele for

Dit hår

Hårstyrkelse er langt en af ​​de bedst kendte effekter af arganolie. Som balsam er den også effektiv til at tæmme håret, så det ikke længere kruser.

Arganolie som en

Hår fugtighedscreme

Økologisk arganolie anbefales stærkt af snesevis af skønheds- og sundhedseksperter og erfarne hudlæger for dens alsidige og talrige fordele og anvendelser, så meget at den har opnået kultstatus. Det forhindrer ikke kun hårbrud, krus og tyndt hår, men det behandler også tør og kløende hovedbund og de fleste andre rodproblemer, der påvirker normal og sund hårvækst.

Argan olie til

Hårnæring

Behandling med arganolie fugter håret optimalt, bevarer balancen mellem olier i hovedbunden og genopretter tørt hår. Disse naturlige olier er fulde af vitamin E og omega-6 og omega-9 fedtsyrer og nærer håret. Arganolie er ekstremt rig på vitamin E, en antioxidant, der fremmer ny og sund hårvækst ved naturligt at stimulere hårsækkene. Derfor bruges det til at genvækst hår.

Argan olie til

Hårbeskyttelse

Hårde vintre, varme somre og andre eksterne faktorer gør det svært at pleje dit hår ordentligt. Arganolie er en fantastisk måde at beskytte dit hår mod varmen fra den skarpe sol og den skadelige vinterkulde. Ved at danne et beskyttende lag på dit hår, fungerer E-vitaminet i arganolie som en fremragende isolator.

Mens solens skadelige virkninger på dit hår måske endnu ikke er synlige, når du kommer ud af solen, kan de langsigtede skader omfatte skørt, tørt og ru hår. Arganolie er det våben, du har brug for i dit arsenal for at beskytte dit hår mod de skadelige UV-stråler fra sommersolen. Brug det og nyd vejret uden at bekymre dig om dit hår!

Argan olie til

Behandling af hårproblemer

Skrøbeligt og kruset hår, skæl, tør hovedbund, beskadigede hårceller, utilstrækkelig blodcirkulation, spaltede spidser eller en kombination af disse faktorer forårsager ofte hårtab. Arganolie løser de fleste af disse problemer, der forårsager dårlige hårdage. Når det bruges regelmæssigt, styrker det rødderne og genopretter hårvæksten og bekæmper hårtab.

Behandling af skrøbeligt og kruset hår

Arganolie behandler tørt, groft og uregerligt hår og forhindrer håret i at knække, blive tyndere og kruset. Skrøbeligt og kruset hår er tilbøjeligt til at hår knækker, hvilket resulterer i hårtab. Arganolie blødgør hårets neglebånd ved at trænge dybt ind i hårfibrene og efterlade dit hår glat, blødt og skinnende.

Behandling af spaltede spidser

Fejlernæring, UV-skader, mangel på fugt og for meget styling forårsager spaltede spidser. Arganolie behandler mirakuløst spaltede spidser ved at genoprette hårets sundhed. Den genopliver håret ved at nære og fugte det med tiltrængte fedtsyrer og vitaminer.

Behandling af skæl

Udover at give næring til hovedbunden, forhindrer arganolie også, at hårsækkene bliver tilstoppede og behandler dermed skæl.

Behandling af tør hovedbund

Mangel på fugt kan resultere i en tør og skællende hovedbund, hvilket fører til hårtab. Arganolie nærer og fugter hovedbunden og forhindrer tørhed.

Behandling af beskadiget hår

Arganolie er ikke kun en ikke-irriterende, den retter op på hårskader forårsaget af farvestoffer og kemiske behandlinger.

Du har tilmeldt dig!
Denne e-mail er blevet registreret
ico-collapse
0
Senest set
Top
ic-expand
ic-cross-line-top