Argan olie til

Lav Hvilken

Arganolie er en helt naturlig olie, det er en effektiv fugtgivende lotion, der fugter, beskytter og blødgør huden. Dens ikke-fedtede og lette konsistens giver mulighed for nem absorption, hvilket gør den til en fantastisk dagcreme. Det er også bedst at bruge arganolien som en natcreme til at fugte din hud om natten som en del af din skønhedsrutine.

Arganolie

Fugtighedscreme

Arganolie tilstopper ikke porerne, og det er i modsætning til fugtighedscreme, der ikke absorberes af hudoverfladen. Oliens lethed virker indefra og holder på fugten, hvilket giver mulighed for hurtig absorption for at genoprette hudens naturlige fugtniveauer.

Brug arganolie som en

Skånsom toner

Kassér din gamle toner, hvis den tørrer ud eller irriterer din hud. Brug et par dråber arganolie eller tilføj det til din almindelige toner for at reducere de kemiske effekter. Du kan også lave din egen toner uden at udsætte din hud for parabener og astringerende stoffer som alkohol i konventionelle tonere. Husk dog at ryste din arganolie godt inden brug.

En naturlig og beroligende

Øjenserum

Fordi det er helt naturligt, er arganolie absolut sikker at bruge omkring den mest sarte del af dit ansigt: dine øjne. Dens vitamin E-indhold reducerer også fine linjer. Masser forsigtigt en dråbe arganolie på dine øjenlåg og området omkring dine øjne. Tilføj nogle flere naturlige ingredienser for at lave et kraftfuldt øjenserum for hurtigt at slippe af med dine hævelser.

Din naturlige

Øjenvippebalsam

Arganolie er en helt naturlig vippebalsam, der fugter vipperne og i nogle tilfælde fremmer vippernes vækst, så du slet ikke har brug for mascara.

Naturlig Argan

Læbepomade

Arganolie er den perfekte løsning til revnede, tørre, flagende og bløde læber.

Arganolie

Forbedrer elasticiteten og forhindrer for tidlig aldring

Arganolie forbedrer hudens elasticitet, den forhindrer for tidlig ældning af huden og lysner alderspletter og holder huden strammere og yngre. Den er beriget med antioxidanter som vitamin A og vitamin E, fedtsyrer med mere, så den mindsker også dannelsen og intensiteten af ​​rynker. Regelmæssig brug forbedrer regenereringshastigheden af ​​sunde hudceller.

Arganolie

Eliminerer behovet for forskellige produkter

Ryd op på dit badeværelse og natbord ved at smide alle de flasker, krukker, tuber og sprays – som alligevel ikke hjælper dig med at få glødende hud. Det eneste du skal gøre er at investere i 100 % ren arganolie, der blot erstatter alle ovenstående produkter.

Denne alt-i-én hudplejeløsning kan bruges som en after-shave lotion, anti-aging creme, læbepomade, dag- og natcreme, øjenserum, læbepomade, ikke-kosmetisk fugtighedscreme og mere. Omfavn minimalisme, mens du er godt på vej til strålende skønhed med arganolie alene.

Du har tilmeldt dig!
Denne e-mail er blevet registreret
ico-collapse
0
Senest set
Top
ic-expand
ic-cross-line-top