Argan olie til

Hårpleje

Anvendes ofte til behandling af tørt, beskadiget, mat og ru hår. Det er ikke kun godt for håret og hovedbunden, men bruges også som en effektiv balsam.

Brug vores arganolie som en

Naturlig hårolie

Arganolie tilbyder en helt naturlig og kraftfuld komplet hårplejeløsning og er et utroligt effektivt hårserum. Den er rig på vitamin E, som bidrager til hårreparation, takket være dens evne til at behandle, reparere og forynge hårskader, der resulterer i skørt, tørt, ru og usundt hår.

Sådanne skader er forårsaget af brugen af ​​hårfarvning, overskydende hårstyling og forskellige miljøproblemer såsom støv, varme og forurening, blandt andre.

Oplev vores

Argan olie shampoo

Saramah Argan Shampoo genopretter hårets naturlige glans og blødhed ved at styrke det indefra. Fordi shampooen indeholder arganolie som hovedingrediens, er den den bedste løsning til kedeligt, tørt, skrøbeligt og beskadiget hår, såsom hår beskadiget af farvning eller kemikalier.

Saramah Argan Shampoo kan bruges som en almindelig shampoo uden at skulle tilføje et ekstra trin til din daglige hårplejerutine. Brug den mængde shampoo, du normalt ville bruge til at vaske dit hår. Jo mere du bruger Saramah Argan shampooen, jo stærkere bliver dit hår på grund af arganoliens nærende godhed. Du vil bemærke en drastisk forandring på meget kort tid.

Lær vores at kende

Argan olie conditioner

På grund af tilstedeværelsen af ​​arganolie har Saramah Argan Conditioner en langvarig og positiv effekt på håret, hvilket gør det ekstra skinnende, blødt og silkeagtigt. Desuden øges disse fordele over tid, og deres intensitet øges endda ved hyppig brug.

Brug vores arganolie som

Hårstyling

Arganolie er det perfekte valg til hårstyling, når du har travlt. Det er den hurtigste måde at give dit hår øjeblikkelig glans. Den største fordel er, at du forvandler din stædige manke til smukt og let overskueligt hår. Derfor gør arganolie ikke kun dit hår stærkere og blødere som et resultat af den generelle forbedring af dit hårs kvalitet, men du kan også bruge den som en hurtig hårstylingløsning

Desuden er denne arganolie rig på næringsstoffer, og derfor kan du også bruge den som et genoprettende stylingværktøj, i modsætning til de fleste stylingværktøjer, der indeholder kemikalier og kan forårsage langvarig hårskade. Denne naturlige olie fungerer også fantastisk til at beskytte dit hår mod varmerelaterede skader, før du tyer til mere drastiske hårstylingsteknikker såsom glatning, permanente og lignende.

Arganolie fungerer ikke kun godt i en shampoo, det er også et utroligt og langtidsholdbart stylingprodukt, der er meget nemt at bruge som leave-in balsam. Desuden behøver dit hår ikke engang at være vådt for at bruge det, i modsætning til almindelige balsam. Gnid bare lidt arganolie mellem dine håndflader og kør fingrene gennem dit hår for at fordele det jævnt. Brug ikke for meget; Brug af en medium mængde giver mulighed for let absorption og har meget mere effekt. På denne måde får du et håndterbart hår med en sund glans

Arganolie som hårmaske

En god måde at bruge en større mængde arganolie lidt længere på er gennem en natbehandling. Denne måde at nære dit hår på forstærker oliens effekt for ekstra volumen og skinnende og silkeblødt hår, for eksempel til særlige lejligheder.

Alt hvad denne gør-det-selv-hårmaske har brug for er en generøs mængde arganolie til at massere ind i din hovedbund, hår og spidser. Beskyt dit pudebetræk ved at pakke dit hår ind i et håndklæde. Lad olien trække i et par timer eller hele natten og vask dit hår med en almindelig shampoo næste morgen. Resultatet er fantastisk hår, uden de kemikalier, der findes i de fleste almindelige hårmasker.

Du har tilmeldt dig!
Denne e-mail er blevet registreret
ico-collapse
0
Senest set
Top
ic-expand
ic-cross-line-top