Argan olie til

Hånd- og neglepleje

Ud over sine andre kosmetiske fordele (til hår og hud), fungerer økologisk arganolie også fantastisk til negle. Arganolie gør beskadigede negle sunde igen, den behandler og forynger splittede negle og reparerer beskadigede neglebånd. Kort sagt tilbyder den helt naturlig neglepleje.

Arganolie konserves

Sunde neglebånd

Der er flere faktorer, der er ansvarlige for tørre og ru neglebånd. En dråbe arganolie på hver fingerspids er den nemmeste og hurtigste måde at løse dette problem på. Brug neglebåndssaks efter påføring af olien til knap synlige og utroligt bløde neglebånd. Arganolie er den ideelle løsning, hvis du har problemer med at skubbe dine neglebånd tilbage, den fugter og styrker neglene indefra og ud.

Arganolie styrker

Skrøbelige negle

Tørre eller underernærede negle er ofte skrøbelige. Arganolie er fuld af rige næringsstoffer, der forbedrer neglekvaliteten over tid, og det kan løse dette problem. Masser olien ind i dine negle dagligt i et par uger for at styrke dem.

Arganolie kan også hjælpe negle, der revner eller knækker, når de files. Meget svage negle eller negle, der har absorberet for meget vand, er ikke stærke. Arganolie genopretter optimale og afbalancerede fugtniveauer, så dine negle ikke er for tørre eller for fugtede. Hvis du jævnligt masserer dine negle med en lille mængde arganolie, behøver du ikke længere bekymre dig om neglefilen.

Argan olie forhindrer

Din negl flager af

Arganolie er den bedste måde at pleje elegant velplejede negle på. Brug den før du påfører neglelak for at forhindre for tidlig skade på lakken. Påfør en dråbe arganolie på hver tørre fingernegl eller tånegl efter din manicure eller pedicure. Lad neglelakken absorbere fugten fra olien, så den ser flot ud i dagevis.

Argan olie er

Dermatologisk anbefales

Det er ikke kun effektivt til skøre og skrøbelige negle, men anbefales også af mange hudlæger til at helbrede og forebygge både neglebånds- og negleinfektioner. Udover at vedligeholde sunde og stærke negle, understøtter arganolie også væksten af ​​nye negle.

Det er ingen overraskelse, at flere luksusfrisørsaloner, neglesaloner, hudsaloner og spas investerer i store mængder ren økologisk marokkansk arganolie. Denne perfekte helt naturlige kosmetik er ikke kun ekstremt nem at bruge, men tilbyder også adskillige fordele. Den løser ethvert problem, som kosmetologer og hudlæger støder på.

Selvom du ikke har nogen problemer med dine negle, kan du godt bruge en flaske arganolie - dine negle vil takke dig. Hvis du bruger det fra tid til anden, eller endnu bedre, regelmæssigt, vil du give dine negle al den sundhed og pleje, de fortjener. Desuden er arganolie ikke dyr sammenlignet med andre kemiske kosmetik og neglebehandlinger.

Du har tilmeldt dig!
Denne e-mail er blevet registreret
ico-collapse
0
Senest set
Top
ic-expand
ic-cross-line-top