Argan olie til

Hudpleje

Fra pletter eller uregelmæssigheder i ansigtet til ufuldkommenheder i huden er arganolie det bedste middel til at løse både almindelige og sjældne hudproblemer. Ren arganolie bekæmper også aldring, acne, tørhed, eksem, bumser og psoriasis.

Arganolie

Fugtighedscreme

Arganolie tilstopper ikke porerne, og det er i modsætning til fugtighedscreme, der ikke absorberes af hudoverfladen. Oliens lethed virker indefra og holder på fugten, hvilket giver mulighed for hurtig absorption for at genoprette hudens naturlige fugtniveauer.

Store

Til alle hudtyper

Arganolie er velegnet til alle hudtyper og fungerer usædvanligt godt for alle. Tør hud er tilbøjelig til at flage og kløe. Arganolie kommer til undsætning med dens utrolige fugtgivende egenskaber.

Den bedste all-round

Helt naturlig kosmetik

Med sit luksuriøse look, lækre lugt og næringsstoffer til huden er arganolie den bedste all-round naturlige kosmetik. Selvom det er populært blandt teenagere, kan ældre mennesker også have stor gavn af det, især til at lysne huden og forhindre fremkomsten af ​​rynker, alderspletter, solpletter og misfarvning af huden. Sig farvel til aldrende og livløs hud for altid med arganolie!

Argan olie for en komplet

Naturlig anti-rynke behandling

Hvis rynker er din bekymring, og du ønsker at forblive rynkefri så længe som muligt, er arganolie den bedste måde at reducere og bekæmpe rynker på. Det har ingen bivirkninger og giver ikke allergiske reaktioner, tilstopper ikke porer og gør ikke huden tør, når du stopper med at bruge den. Kun et meget lille mindretal er allergiske over for den aktive ingrediens i arganolie. Selv folk med følsom hud kan bruge det uden problemer.

Fugtgivende creme giver god beskyttelse mod rynker. Den er kendt for at holde huden blød og smidig og forhindrer huden i at tørre ud. Dette er vigtigt, da det er almindeligt kendt, at tør hud ældes for tidligt og rynker. Arganolie er en naturlig fugtighedscreme, der absorberes af huden. Den er fuld af antioxidanter; jo oftere du bruger det, jo flere antioxidanter får din hud.

Du har tilmeldt dig!
Denne e-mail er blevet registreret
ico-collapse
0
Senest set
Top
ic-expand
ic-cross-line-top