Arganolie til behandling af

Hårproblemer

Dårlige hårdage er ofte forårsaget af skrøbeligt og kruset hår, skæl, tør hovedbund, beskadigede hårceller, utilstrækkelig blodcirkulation, spaltede spidser eller en kombination af disse faktorer. Arganolie løser de fleste af disse problemer.

Arganolie til behandling af

Skrøbeligt og kruset hår

Arganolie behandler tørt, groft og uregerligt hår og forhindrer håret i at knække, blive tyndere og kruset. Skrøbeligt og kruset hår er tilbøjeligt til at hår knækker, hvilket resulterer i hårtab. Arganolie blødgør hårets neglebånd ved at trænge dybt ind i hårfibrene og efterlade dit hår glat, blødt og skinnende.

Arganolie til behandling af

Spaltede spidser

Fejlernæring, UV-skader, mangel på fugt og for meget styling forårsager spaltede spidser. Arganolie behandler mirakuløst spaltede spidser ved at genoprette hårets sundhed. Den genopliver håret ved at nære og fugte det med tiltrængte fedtsyrer og vitaminer.

Arganolie til behandling af

Hårtab

Arganolie er en af ​​de mest effektive traditionelle og naturlige midler mod hårtab, for sundt hår og hovedbund på grund af den næring, den giver. Massering af arganolie i hovedbunden reducerer hårtab ved at fugte og nære hovedbunden, forbedre cirkulationen og pleje hårsækkene.

Du har tilmeldt dig!
Denne e-mail er blevet registreret
ico-collapse
0
Senest set
Top
ic-expand
ic-cross-line-top