Arganolie til behandling af

Hudforhold

Med århundreders brug, hovedsageligt til kosmetiske og medicinske formål, har Arganolie en historie med at kurere forskellige hudproblemer såsom acne, eksem, bumser og mere.

Arganolie til behandling af

Acne

Arganolie er en af ​​de bedste helt naturlige måder til permanent at helbrede acne ved at reducere olieproduktionen i talgkirtlerne. Det fjerner blokeringer i porerne, hvilket drastisk reducerer gentagelsen af ​​acne. Daglig brug fremmer afbalanceret talgproduktion, eliminerer acne og deraf følgende ardannelse.

Arganolie til behandling af

Eksem

Eksem er karakteriseret ved tør, irriteret, betændt og kløende hud. Arganoliens fugtgivende egenskaber forbedrer hudens samlede fugtindhold. C-vitamin og E-vitamin heler og revitaliserer huden. Dette naturlige produkt er den bedste måde at håndtere symptomerne på eksem og reducere irritation.

Arganolie til behandling af

Bumser

Bumser er irriterende i alle aldre, og primært når du er voksen. Arganolie forhindrer udbrud ved at øge vitamin E-niveauer og carotenoider i huden, så den heler sig selv. Sund hud er mindre tilbøjelig til at udvikle bumser. Ved at forbedre hudens sundhed sikrer arganolie, at din hud forbliver klar og bumsfri i årtier.

Du har tilmeldt dig!
Denne e-mail er blevet registreret
ico-collapse
0
Senest set
Top
ic-expand
ic-cross-line-top