Sådan bruger du arganolie til kroppen

Du kan bruge arganolie alene eller i kombination med en bodylotion. Gnid 1-2 dråber arganolie mellem dine håndflader for at varme den op. Masser det blidt ind på fugtig, stadig fugtig hud over hele kroppen umiddelbart efter et bad/bruser, indtil det bliver absorberet. Nyd blød glat hud!

Sådan bruger du arganolie til tør hud

Arganolie giver intens hydrering, mens den lindrer kløende, flaget og rød hud. Sebum er den naturlige olie, som vores hud producerer for at forblive fugtig og sund. Over tid hjælper arganolie med at balancere underproduktionen af ​​talg, som er en typisk årsag til tør hud.

Undgå at gnide huden hårdt med dit håndklæde efter et bad/bruser. Dup det forsigtigt til det er fugtigt og påfør arganolie, mens det stadig er fugtigt. Olien vil forsegle fugten og holde den hydreret i lang tid.

Gå ikke let på arganolie. Tør hud kræver ekstra fugt og hyppige påføringer. Tør luft er også en af ​​de mest almindelige årsager til tør hud. Sørg for at påføre arganolie mere end to gange om dagen, hvis du konstant er udsat for aircondition eller tør varme.

Bemærk:

  • Undgå hårde sæber til at rense dit ansigt. Brug en parfumefri skånsom rens med rene og naturlige ingredienser såsom Rhassoul Clay
  • Undgå fugtighedscreme, der indeholder parfume, kemikalier eller alkoholer
  • Undgå lange varme brusere og bade. De vil vaske de naturlige olier væk, der beskytter din hud, og tørre den yderligere. Begræns dine brusere til et par minutter i mildt varmt vand

Sådan bruger du arganolie til acneudsat hud

Acneprodukter har en tendens til at udtørre huden, hvilket får den til at producere mere olie, også kaldet talg, for at kompensere for dens mangel på fugt. Overskydende olie og døde hudceller blokerer porerne, hvilket udløser hudbetændelse og bumser. Arganolie helbreder akne fuldstændigt og reducerer markant pletter, flager og bumser.

Det genopretter hudens fugt og reducerer behovet for at producere overskydende olie. På grund af den høje koncentration af anti-inflammatoriske komponenter såsom antioxidanter og E-vitamin, lindrer det betændelse og pletter naturligt. Fugt din hud grundigt med arganolie, mens den stadig er fugtig efter et bad/bruser.

For at nyde de fulde fordele ved arganolie og opnå de ønskede resultater hurtigt, skal du forberede din hud først. Det er afgørende, at du fjerner døde hudceller, talg og hverdagens snavs og snavs fuldstændigt og grundigt for at øge din huds absorptionsevne. Dette anbefales især til fedtede og akneiske hudtyper, da de har tendens til at producere overskydende talg, som forhindrer den korrekte absorption af arganolie.

For at opnå de ønskede resultater skal du følge disse trin:

Bemærk:

  • Selvom det er fristende, skal du ikke overvaske dit ansigt. Det kan irritere din hud og tørre den ud, hvilket får den til at producere mere olie
  • Eksfolier 3 gange om ugen for at slippe af med død hud og overskydende talg. Vælg en blid peeling med små granulat for at undgå at irritere betændt hud yderligere

Sådan bruger du arganolie til følsom hud

Det sidste, sensitiv hud har brug for, er produkter fyldt med kemikalier, dufte og alkoholer. Da den er 100 % naturlig, indeholder arganolie ingen skrappe kemikalier, der kan irritere følsom hud. Det har vist sig at være effektivt til behandling af en række hudlidelser forbundet med følsom hud, herunder acne, dermatitis eksem, psoriasis og rosacea.

Arganolie genopretter fugt og gør følsom hud mere modstandsdygtig over for udtørring og slid. Den høje procentdel af anti-inflammatoriske komponenter såsom antioxidanter og vitamin E dulmer rødme, opblussen og nældefeber. Brug fugtighedscreme som arganolie, der indeholder generøse mængder linolsyre (en essentiel fedtsyre og F-vitamin). Påfør den altid på ren fugtig hud.

For at forhindre tørhed, afskalning, kløe og revner:

  • Undgå helt parfumerede sæber
  • Vælg sæbefri milde rensemidler
  • Vælg hudplejeprodukter med kun få ingredienser. Arganolie har kun én ingrediens - arganolie
  • Patch-test altid et nyt produkt, før du bruger det

Sådan bruger du arganolie til fedtet hud

Folk med fedtet hud har en tendens til at fugte sjældnere, fordi de mener, at de ikke behøver det. Talg er den naturlige olie, som vores hud producerer for at vandtætte, smøre og beskytte sig selv mod miljøfaktorer. Faktisk er fedtet hud et resultat af hudens overproduktion af talg for at kompensere for dens mangel på fugt. Fugtning af det tilstrækkeligt regelmæssigt vil mindske produktionen af ​​talg over tid.

Påfør altid arganolie på ren fugtig hud. Gå meget let på den i løbet af dagen for at undgå en uønsket glans i dit ansigt. Brug en generøs mængde om natten for at sikre, at din hud får ekstra fugt.

Bemærk: Brug en skånsom exfoliator 3 gange om ugen for at slippe af med døde hudceller og overskydende olier.

Sådan bruger du arganolie til strækmærker og ar

Strækmærker dannes, når huden strækkes ud over dens elastiske grænser. Dette sker ofte under graviditet, pubertet eller vægtsvingninger. For at forhindre dannelsen af ​​strækmærker er det vigtigt at øge hudens elasticitet i denne periode.

Arganolie er rig på tocopheroler og fedtsyrer såsom linolsyre - meget potente komponenter, der forbedrer celleregenerering og beskytter vores celler mod skader på grund af frie radikaler. De øger vores huds elasticitet, hvilket gør den fast nok til at modstå overdreven strækning. Arganolie reducerer også misfarvning af huden forårsaget af strækmærker.

For at forhindre strækmærker under puberteten, graviditet eller vægttab:

Masser arganolie blidt og dybt to gange dagligt ind i områder med strækmærker, såsom bryster, arme, mave, talje, hofter, lår og glutes. Fortsæt med at bruge det 2-3 måneder efter fødslen, vægttab eller indtil din hud har genvundet sin fulde elasticitet

Du kan også bruge arganolie til at lette gamle strækmærker, acne-ar, skoldkopper og gamle vævsar.

Du har tilmeldt dig!
Denne e-mail er blevet registreret
ico-collapse
0
Senest set
Top
ic-expand
ic-cross-line-top