Sådan bruger du arganolie til ansigtet

Du kan bruge arganolie – alene eller i kombination med en fugtighedscreme, som makeupbase i løbet af dagen og som en intens E-vitamin-reparationsbehandling natten over.

  • Rens dit ansigt ordentligt med Rhassoul-ler eller en skånsom rens. Dup det tørt med et håndklæde, indtil det er fugtigt
  • Hæld 1-2 dråber arganolie på dine håndflader og brug fingerspidserne til at påføre små mængder i blide cirkulære bevægelser på dit ansigt, hals og øvre bryst.
  • Lad din hud absorbere det i 1-3 minutter, før du lægger makeup
  • Gentag ovenstående, inden du går i seng for at få en glødende hud næste morgen

Bemærk: Påfør altid arganolie på fugtig, ikke tør hud for at forsegle fugt.

Sådan bruger du arganolie som en naturlig fugtighedscreme

Lidt 100 % ren økologisk arganolie rækker langt. Efter at have renset din hud, opvarm en enkelt dråbe af olien i dine håndflader. Påfør det på dit ansigt og hals i cirkulære bevægelser. Det kan være nødvendigt at øge mængden om natten, om vinteren og i tørt klima for ekstra hydrering og beskyttelse.

Sådan bruger du arganolie som øjenvippebalsam

Varm en dråbe arganolie mellem fingrene og gnid den forsigtigt på dine vipper. Hvis du har en ren mascarastav, så brug den til at rede gennem dine vipper, og fordel olien jævnt. For de bedste resultater skal du gøre dette før du går i seng. Du vil nyde fyldigere vipper og kan endda slippe af med din dyrebare mascara!

Sådan bruger du arganolie til læberne

Afskallede eller alt for ru læber har brug for noget ekstra øm kærlig pleje. Eksfolier og fugt denne tynde hud med en nem gør-det-selv-scrub. Bland blot et par dråber arganolie med fint brun farin og masser det let ind i læberne, inden du skyller det af.

Du har tilmeldt dig!
Denne e-mail er blevet registreret
ico-collapse
0
Senest set
Top
ic-expand
ic-cross-line-top