Sådan bruger du arganolie til håret

Du kan bruge arganolie på forskellige måder til dit hår – som shampoo, balsam eller til hårkur.

Arganolie som shampoo

Vask dit hår med en shampoo, der passer til din hårtype. Påfør det på din hovedbund og minimalt på enderne. En god shampoo danner grundlaget for sundt hår.

Arganolie som balsam

Brug en balsam, der komplementerer din shampoo. Tilpas en gang om ugen med en maske, hvis dit hår er krøllet, groft eller tykt for at reducere krus og styre dit hår.

Arganolie til hårbehandling

Skyl dit hår grundigt og håndklædetørt. Brug den til at opsuge det overskydende vand ved at klemme dit hår. Undgå at gnide dit hår med håndklædet.

Hæld en lille mængde arganolie på dine hænder og gnid den mellem dine håndflader. Undgå at bruge for meget, ellers vil dit hår se fedtet ud. Hvis dit hår er længere, tilsæt lidt mere olie. Arbejd arganolien gennem dit hår, begyndende med spidserne og hele vejen op til hovedbunden.

Føntør dit hår, hvis det ønskes. Brug en diffuser til krøllet eller bølget hår for at forbedre dit naturlige look.

Sådan bruger du arganolie til at behandle hårtab

Den bedste måde at bruge arganolie på i kombination med et hårtabsregime er at massere det ind i hovedbunden natten over for at stimulere hovedbunden og åbne porerne. Det kan også være en god ide at anvende en aktuel formel såsom en minoxidil, så begge giver næring til hårsækkene. Du vil bemærke en markant forbedring af dit hårs kvalitet, udseende og følelse efter et par ugers behandling.

Du har tilmeldt dig!
Denne e-mail er blevet registreret
ico-collapse
0
Senest set
Top
ic-expand
ic-cross-line-top